Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehet a könyvjelző a...

Zolika217336 kérdése:

Hogy lehet a könyvjelző a Mozilla-ba az eszköztárat növelni lefelé?

Figyelt kérdés

Jobb oldalra oszlopba rendezve természetesen engedi de nekem lefelé nem Anno barátomnál láttam de neki nem tudom milyen böngészője volt..

Vagy csak adott böngészőnél lehet beállítani pl: Opera

[link]

#oldal #jobb #barát #Mozilla #növelés #opera #könyvjelző eszköztárak #már emlékszek
2013. dec. 17. 08:50
 1/5 A kérdező kommentje:

A kérdező vagyok: Elnézést az elírásért!

***Mozilla Firefoxban a könyvjelző eszköztárról lenne szó

2013. dec. 17. 08:54
 2/5 anonim ***** válasza:
A jobb oldali "nemrég könyvjelzőzött" csak tíz helyes, nem növelhető. A bal oldali, a "fő" meg automatikusan nő, ahogy szaporodnak a könyjelzők.
2013. dec. 17. 09:03
 3/5 anonim ***** válasza:

nem biztos,hogy jól értelek,de ha több soros könyvjelzőt szeretnél,akkor az ez :

[link]

2013. dec. 17. 14:24
 4/5 A kérdező kommentje:
A 3# válaszolónak : Nem segít ez sem A problémámon :(
2013. dec. 18. 14:22
 5/5 csacsi2 ***** válasza:

Nem igazán értem, a könyvjelzők csoportosítása adott.

Klikk a csillagra és egymás alatt találod a könyvjelzőket, mappákat amiket készítesz, egyszerü és átlátható.

[link]

A multi Row Toolbar (több soros eszköztár) pedig azt teszi amit mondasz egymás alá helyezi a könyvjelzőket több sorban, vagy csak nem értjük a problémád!

2013. dec. 19. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!