Zolika217336 kérdése:
Hogy lehet a könyvjelző a Mozilla-ba az eszköztárat növelni lefelé?
Figyelt kérdés
Jobb oldalra oszlopba rendezve természetesen engedi de nekem lefelé nem Anno barátomnál láttam de neki nem tudom milyen böngészője volt..
Vagy csak adott böngészőnél lehet beállítani pl: Opera
2013. dec. 17. 08:50
1/5 A kérdező kommentje:
A kérdező vagyok: Elnézést az elírásért!
***Mozilla Firefoxban a könyvjelző eszköztárról lenne szó
2013. dec. 17. 08:54
2/5 anonim válasza:
A jobb oldali "nemrég könyvjelzőzött" csak tíz helyes, nem növelhető. A bal oldali, a "fő" meg automatikusan nő, ahogy szaporodnak a könyjelzők.
3/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
A 3# válaszolónak : Nem segít ez sem A problémámon :(
2013. dec. 18. 14:22
5/5 csacsi2 válasza:
Nem igazán értem, a könyvjelzők csoportosítása adott.
Klikk a csillagra és egymás alatt találod a könyvjelzőket, mappákat amiket készítesz, egyszerü és átlátható.
A multi Row Toolbar (több soros eszköztár) pedig azt teszi amit mondasz egymás alá helyezi a könyvjelzőket több sorban, vagy csak nem értjük a problémád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!