Szerintetek nyomoz utánam a facebookon?
Megnéztem a facebookon a biztonsági beállításoknál a belépett helyeket. Stimmel minden,1 kivételével. A többinél megegyezik a böngésző és a rendszer is,de van mindig egy eltérő.Mindig ugyan az. Más rendszerről és olyan böngészőről,ami nekem nincs is. Egy ember tudja a jelszavam (a párom) és pontosan abból a megyéből adja ki becslésnek a bejelentkezést.Vagyis kissé arrébb,de abból a megyéből,ahol él. Elképzelhető,hogy tényleg ő az?
Anno volt is egy kalamajkánk. Este rám írt egy fiú,akit én leráztam,de más nap reggel úgy fogadtak,hogy a párom kiborult. Fogalmam nem volt,hogy honnan hallott erről,amikor én még nem is mondhattam neki,mert ezután elfeküdtem aludni. Rákérdeztem tőle,hogy honnan tudja és azt felelte,hogy véletlen lépett be a facebookomba. És véletlen elolvasta az üzeneteket? Akkor nem figyeltem még a bejelentkezéseket,de ezek szerint elképzelhető?
Szerintem minden jel erre utal.
Kérd meg, hogy te tegye! Tilts le azt a gépet és változtasd meg a jelszavad. Használj kétlépcsős belépést, tehát, hogy a mobilodra SMS-ben kapott kódot is kérje belépéskor.
csak erre tudok gondolni...
De akkor szinte! napi szinten teszi :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!