Para?nane kérdése:
Miért nincs webes kapcsolat a laptopon? Dell inspiron 3521 új gép.
Figyelt kérdés
zsir uj gép linux op rendszer volt rajt kicseréltem win 7re a megfelelő drivereket felraktam az internetes kapcsolattokhoz mégsincs kapcsolat.ellenben ha usb wireless adaptert ráteszem akkor van.segitsetek(a dell cég hivatalos oldaláról szedtem le a drivereket többet is de egyik sem mükszik)2013. dec. 16. 04:45
1/1 Lajos54 válasza:
Az eszközkezelőben nézd meg, hogy ott van-e a vezeték nélküli adapter (illetve nincs-e olyan eszköz, amihez mégsincs illesztőprogram megfelelően telepítve).
Ha ott minden rendben van, nézd meg, hogy be van-e kapcsolva (engedélyezve van-e) az adapter.
Ha nincs hozzá külön kapcsoló a gépen, akkor az f billentyűknél nézd meg, melyik lehet a bekapcsolója. Vagy a bal alsó részen lévő, általában kék színű, fn billentyűvel együtt kell lenyomni, vagy (éppen Dell-nél találkoztam ilyennel) egyedül. Egy pillanatra megjelenik a képernyőn egy ikon, amikor bekapcsolódik az adapter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!