Valaki aki tud egy kicsit angolul segítsen könyörgök?
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy szeretnék futtatni egy játékban (Call of Duty Modern Warfare 3) egy szerver és ezt írja ki: Invalid server configuration - insufficient cpu performance 2.6917 ghz for 8 clients. Minimum 5.7000 ghz required. Nem az a kérdés hogy ez mit jelen, hanem az hogy ezen az oladlon elvileg megtalálták a módját hogy hogyan lehetne kiküszöbölni ezt a problémát: [link] Az lenne a kérésem hogyha valaki érti hogy mi a probléma akkor segítsen könyörgök :$ 1000 hála annak aki segít2013. dec. 15. 21:28
1/12 anonim válasza:
És itt a hozzászólásokat kellene valakinek lefordítani?
2/12 anonim válasza:
Google translate nem segít? Nem mondom, hogy korrekt a nyelvtana, de ha csak 1-2 tippet kell megérteni, arra elégséges.
3/12 A kérdező kommentje:
Nem elég jó :( az első válaszolonak meg azt üzenem hogy nem az egészet kell lefordítani hanem csak azt, amelyikben a lényeg, a megoldás van. :) és köszi hogy ti legalább idenéztetek :)
2013. dec. 15. 22:00
4/12 anonim válasza:
Melyikben van azt meg tudod mondani?:D
5/12 A kérdező kommentje:
Sajnos nem. Ha tudnám akkor nem így tettem volna fel a kérdést :$ de köszi neked is hogy idenétztél
2013. dec. 15. 22:07
6/12 anonim válasza:
Én még az első vagyok. 11-ig átnézem neked, hátha értek belőle valamit.
7/12 A kérdező kommentje:
Szia. nagyon szépen köszönöm :) találtál valamit? :)
2013. dec. 15. 22:09
8/12 anonim válasza:
Lényegében itt csak a problémákat írják, szinte senkinek nem működik.
Volt egy válaszoló aki azt írta, h a szerver futtatásához minimum 4GB RAM-ra, vagy annál többre van szükség. Akkor volt olyan, aki azt írta, hogy 4 magos procira van szükség a szerverhez (szerintem ez hülyeség, de írd már le azért a konfigod)
Na most, az egyik válaszoló belinkelt valami sávszélesség kiszolgáló javító patchet és erre írta 1-2 ember, hogy ezzel működik.
Ezt töltsd le, majd csomagold ki és másold be a "C"->Program Files(x86)\Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 3 mappába és végül indítsd el.
Hát remélem tudtam segíteni, hátha sikerül!
Sok sikert!:)
9/12 A kérdező kommentje:
köazönöm mindenkinek a segítséget és a válaszokat :) és azt is hogy ti idenéztetek :)
2013. dec. 16. 15:43
10/12 A kérdező kommentje:
ha sikerül megcsinálni akkor az lesz az első, hogy feltöltök youtube-ra egy videót amiben a ki fogom tenni ezt a linket, hogy tudják hogy ki segített és ezzel szeretnék énis hozzájárulni ahhoz hogy a többieknek is menjen akiknek hasonló gondjuk van. mégegyszer köszi a válaszokat
2013. dec. 16. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!