Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » P4P800 tipusú alaplapos gépre...

P4P800 tipusú alaplapos gépre telepítettem a win7-et de szaggat rajta a videók meg nincs hang. Milyen driver kellene hozzá?

Figyelt kérdés

eddig XP volt rajta és ugyanez volt vele a gond. szaggatott rajta a videó, viszont volt rajta hang

ha valamelyikhez tudtok drivert akkor újratelepítem az XP-t csak jól lehessen rajta netezni, meg youtube videók ne szaggassanak rajta.

win7-re flash playert letöltöttem mert azt kérte és semmi mást de továbbra is szaggat. milyen driver kellene rá?

videókártya nincsen a gépben!

köszi a segítséget!

2013. dec. 15. 12:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Komolyan mondom nem hiszem el, hogy emberek ennyire nem értenek a google-hoz. Csak szimplán lusták.

Driver ehhez az alaplaphoz nincs Windows 7-re, amúgy meg nem is javaslom a win 7 telepítését egy ilyen régi gépre a szar elavult I/O miatt.

Mi az, hogy nincs videokártya a gépben?! Akkor nem tudnád rákötni a monitort!

Az hogy szaggat a video, azt főként a videokártya és a proci határozza meg, aminek a paramétereit/típusát nem írtad le. Csodát ne várj. Sajnos azt kell mondjam ez a gép már a ratyi kategória, így nem igazán alkalmas netezésre sem. 25-30 ezerért már ennél sokkal jobb gépet lehet venni.

A drivert innen tudod leszedni: [link]

2013. dec. 20. 17:59
 2/2 A kérdező kommentje:

szia

köszi a segítséget

az alaplapra van kötve a monitor és nincs benne a videókártya csak az alaplapi

ahhoz kellene driver vagy valami

eddig nem szaggattak a videók

2013. dec. 20. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!