Mi a probléma oka, mit tegyek, segítene valaki?
A helyzet az, tegnap, pár ismerősömnek, továbbítottam egy felettébb érdekes beszélgetést,
mivel, töröltem azt a beszélgetést meg amúgy is tiltott utána az a f.kalap, így valami rejtélyes oknál fogva, szét van csúszva a facebookon a chat, azaz nem tudok csetelni velük. Írni tudok, ők is tudnak, csak az üzeneteinket nem jeleníti meg! azt írja ki "Korábbi üzenetek betöltése" és semmi de semmi nem történik :(
Legyen szíves valaki segíteni! Ha mást nem is, de egy email címet vagy telefont, ahol a fecebook munkatársaival kapcsolatba tunék lépni a problémával kapcsolatban.
Előre is köszönöm minden kedves segítőkész válaszadónak a tanácsait!
A baj, csak ott kezdődött, tegnap írt vissza egy barátom, hogy nem jeleníti meg az üzeneteimet.. tehát itt ezzel is van egy kis problem. Ám köszi a tanácsot.
És igen, úgy vagyok szétcsúszva.. nem mutat semmit, csak azt írja ki korábbi üzenetek betöltése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!