Mennyi pénzt hoz havonta, egy ilyen oldal, mint a gyakorikérdések?
A Gyakorikérdések a WebMinute Kft. csoporthoz tartozik.
Mivel elég sok weboldaluk van ezért gondolom a fő bevételi forrás az oldalra kihelyezett reklámokból adódik. Azt hogy ez mennyi pénzt jelent nem tudom, de valószínűleg hiába kérdezed meg tőlük, úgysem fogják tudtodra hozni.
de hát körülbelül. Azért kérdeztem, mert azt gondoltam, hogy valaki, akinek van egy hasonló népszerűségű-felépítésű honlapja, az tudhatja rá a választ.
Persze, hogy a reklámok a bevétel, az oldal fenntartása pedig kiadás.
egy ilyen egyszerű honlapra nekem is van két ötletem is. ezért kérdeztem.
Csak egyszer kell megcsinálni, azt követően pedig, gyakorlatilag passzív jövedelem.
"Csak egyszer kell megcsinálni, azt követően pedig, gyakorlatilag passzív jövedelem."
Abszolút.
A szervereket szívesen karban tartják profi IT-sok, mert jó fejek. A szerver bérlésért és domainért se kérnek általában pénzt.
Az oldalon a hozzászólásokat-kérdéseket szívesen moderálja főállásban napi 2 ember, mert jó fejek.
A fejlesztéseket is bármikor véghezviszi egy profi web designer, hobbiból.
A vállalkozásod könyvelését is ingyen szokták végezni, mert a könyvelők úgyis ráérnek.
Adóbevallást, bérszámfejtést is csinálnak puszira.
A könyvvizsgáló cégek is szívesen lepecsételik neked a dokumentumokat.
Ellenőrizni nem szokott a NAV vállalkozásokat, ha igen, akkor is maguktól szépen kinéznek mindent aztán csendben távoznak...
stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!