Hogyan tudok youtube-re videót feltölteni?
Figyelt kérdés
Konrkétan úgy, hogy ne töröljék le a szerzői jogok miatt.
Nagyon sok szerzői jogos tartalom van fent, és mégsem törlik őket. Van ennek valami trükkje?
2013. dec. 10. 13:55
1/3 1981-ben születtem válasza:
Phu! A kérdésedre az lenne a válaszom, hogy előbb egy Gmail fiókot nyissál, de ahogy olvasom a kiegészítést... Nekem is töröltek sajnos már emiatt videót. Ha valaki csak nem szól hozzá, én azt mondanám, hogy nincs trükkje, hanem le kell szerződni az adott termék tulajdonosával, mert mostanában hallottam, hogy nem csak a zenét lehet benne kifogásolni. Márpedig a dallamot valami program azonnal felismeri. Bízok benne, hogy segítettem, de abban is, hogy nincs igazam és valaki válaszol, főleg az utolsó kérdésedre.
2/3 anonim válasza:
Az a trükkje, hogy az indavideora töltsd fel, onnan nem törlik!
3/3 anonim válasza:
Ha az adatbázisuk szerint szerzői jogot sért a videód, például a zene, akkor még nem törlik a videód de bevételszerzésre nem használhatod. Van egy csavar a történetben, ugyanis ha csak bizonyos országokban sért jogot, akkor korlátozottan még bevételszerzésre is használhatod.
Ha viszont a jogtulajdonos konkrétan bejelent, például az RTL Klub megkérdezése nélkül megosztod a világgal a Barátok közt legújabb gyöngyszemét és ezt jelzik a google felé, te pedig nem törlöd le szó szerint azonnal, buktad a bevételszerzést az összes meglévő és leendő videóidról is. Az AdSense fiókod azonnal törlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!