Windows 7 miért nem érzékeli a Digi kapcsolatot?
Nemrég telepítettem a laptopomra a Win 7-t, és szerettem volna rácsatlakoztatni a Digi netet.
A Digitől kapott leírás szerint jártam el, a felhasználónevet és jelszót is megadtam, és mikor bedugtam a kábelt, és megnyomtam a Csatlakozás gombot, sok idő várakozás után nem indult el.
Szerintetek ez miért van?
Megjegyzés: az otthoni PC-n is (Windows 7-n) elvégeztem ugyanezt az internet beállítást, és azon működött. Sőt, a laptopomon a Windows mellett fel van telepítve az Ubuntu is, és azon is elindult.
Pont úgy csináltam meg, ahogy mondtátok, de még így se sikerült. A jelszót meg a felhasználónevet is ellenőriztem, de az stimmelt.
(Ezt nem mondtam, de a laptopra windows 7 professional-t telepítettem.)
De az is érdekes, hogy a "Csatlakozás internethez" menüpont után egyáltalán nem érzékeli a Szélessávút, csak akkor látszik, hogyha bepipálom lent a "Jelenjenek meg a számítógépen használatra nem..." részt.
Tovább keresgéltem a Google-n, de semmi használhatót nem találtam.
Meg az a gond, hogy nem adtak hozzá háló telepítőt, de nem is volt rá szükség, mert az Ubuntun viszont tökéletesen lehetett csatlakozni a netre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!