Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a véleményetek a mobilinter...

Mi a véleményetek a mobilinternet szolgáltatásokról? Elég jó, megbízható, hatékony?

Figyelt kérdés
Különösen a Vodafone által nyújtott HUAWEI E220-al kapcsolatos tapasztalatok érdekelnének. Nekem ilyen van. Van, amikor újra kell indítani vagy csak másodzorra jön be pl. a net. Van ahol nagyon lassú, de a legtöbb helyen már elérhető az országban valamilyen szintű lefedettség. Nekem korlátlan van 5500-ért (2 év hűséget fogadtam lassan 2 éve). Vannak azóta ennél jobbak, olcsóbbak? Azért USB-s típust választottam, hogy asztali gépen is használható lehessen.
2009. nov. 23. 10:49
 1/7 anonim ***** válasza:

Húú

hát nekem Web'N'walk van

T-és

Jó persze ha Pest környékén lax

De tönkre ment és kicserélték HUAWEI E220 ra

nagyon jó kis eszköz maximális letöltési sebességgel ment

semmi gond nem volt vele

És sztem nem ér annyit mint a rendes vezetékes net mert

csak azoknak ajánlott akik utazás közben Laptoppal vannak

levél vidi ilyenekre ajánlott.

De azért ez ide illik

[link]

^^

2009. nov. 23. 14:39
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát ja, csak laptop-hoz ajánlott.

A vezetékes stabilabb, meg mobilnetből nincs olyan gyors, mint a vezetékesből.

2009. nov. 26. 22:37
 3/7 anonim ***** válasza:
2007. augusztusa óta van E220 USB modemem, már a második gépen használom. Van modernebb (stick), csak annál még ez is jobb. Asztali gépen fut, most éppen sötétkéken világít. Nincs vele sok gond, néha lezárja magát (valami .temp fájl lehet), akkor kilépek és kiveszem a SIM kártyát, mobilba be, Biztonság ki. Utána már fut tovább szélessávon. 5500 ft havonta, 5G. Nekem nagyon bevált.
2009. nov. 27. 01:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Másodiknak: nem bánnám, ha lenne kábeles lehetőség, de nincs. Nem Mucsapuszta, Budapest szélén kertváros, elavult telefonkábelekkel, néhányan még betárcsázósat használnak. Az E220 májusi frissitése óta 7.2 Mbps sebességet tud, most éppen ennyivel megy, kéken világít. Nem lassú, sőt!
2009. nov. 27. 01:27
 5/7 anonim ***** válasza:

nekem kábé fél éve van, vodafone-os, elméletileg korlátlan, de 5 Gb letöltés után korlátozzák a letöltési sebességet. ezt az elején mondjuk nem tudtam. egyébként jó, mert szinte bárhol tudom használni a laptoppal, így is van igazán értelme mondjuk, de az sem hátrány ha csak a lakáson belül mozogsz vele.

a letöltési sebesség korlátozásán kívül egy gondom van vele, hogy a képeket csúnyábban jeleníti meg, nem is tudom hogy mondjam, talán kevesebb színnel, nem tudom mi lehet az oka, de csak ezzel az internettel van így.

2009. nov. 27. 09:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Utolsónak: nekem van hozzá valami kiegészítés (Internet Plus talán), de minden képet gyönyörű szinekben jelenit meg. Az viszont igaz, hogy a szélessávnak bizonyos ára van, nem mindig élesek a fotók. A szinekről annyit még, hogy nézd meg a monitorod beállításait. Vezérlőpult/Megjelenités/Beállítások. Legjobb 32 bites, illetve alatta Hibaelhárítás. (XP-m van).
2009. nov. 27. 21:33
 7/7 anonim ***** válasza:
csak a mobilinternettel ilyenek a képek, bármi mással szépek.
2009. nov. 28. 06:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!