Probléma a böngészővel, vagy esetleg a windowsal? Nem tudom, remélem ti igen. :S
A hétvégén lett újratelepítve a gépem, most azonban, azt kellett tapasztalnom, hogy nincs minden rendben, legalábbis itt a böngészőben valami baj van. Azt tudni kell, hogy nem az eredeti windows Xp került telepítésre(kérlek ebbe csak akkor kössetek bele, ha ezzel van a hiba), hanem egy megbuherált... Szóval a probléma, van egy böngészős játék, nem mindent jelenít meg, pontosabban hiába kattintok valamilyen feladatra, nem csinál semmit! De nem csak itt a gond! Az iwiw-nél is van olyan rész, ahol hiába kattintok nem csinál semmit (pl bejelölnek én meg visszaigazolnám, de nem lehet), vagy a facebooknál, ott teljes a káosz, akármire kattintok, semmi... (és még ki tudja hány oldalnál csinálja ezt, gondolom mindegyiknél van olyan rész, amire kattinthatok egész nap, akkor sem csinálna semmit).
Valaki, aki egy kicsit is ért hozzá tudna nekem segíteni?? Ez az Xp hibája vagy esetleg csak valamit át kéne állítani a böngészőben? Nem tudom mi a baja, remélem valaki tudja, és leírja nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!