Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Wifi hálózat beállítás Tableten?

Wifi hálózat beállítás Tableten?

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy a Tableten be tudom-e állítani a Wifi hálózatot, vagy előtte PC-n kell beállítani? A Tablet telefonnal lesz összekötve.

2013. dec. 7. 13:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom mire vonatkozik pontosan ez a beállítás, de a wifi routerek alapból szoktak (már amelyik) adni egy alap, nyílt hozzáférést, ahonnan elérhető az admin panelük.

Viszont nem "szokás" routert konfigurálni wifin keresztül, csak kábelen, mert ha eltolsz valamit és mondjuk úgy lejelszavazod, hogy nem férsz hozzá, akkor úgyis szerezned kell egy UTP kábelt.

2013. dec. 7. 13:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Röviden megnézed h a tablet milyen hálózatokat érzékel amelyik a legerősebb az lesz a tied mert az van legközelebb.

Ezután rámész kéri a jelszót amit beírsz és fel is lettél csatlakoztatva.

Ha nem tod mi a jelszó modem alja S/N utáni rész.

Ha meg van változtatva beírod a böngészőbe h

192.168.0.1 (DLink)

192.168.1.1 (Linksys/TP-Link),

192.168.2.1 (SMC),

bemész a modem menüjébe /Wireless fül majd Wireless Security, Pre-Shared Key beírod amit akarsz save settings.

Majd ezzel a jelszóval csatlakozol a saját hálózatodra.

2013. dec. 7. 15:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem is jól tettem fel a kérdést. Tehát a probléma az, hogy a telefonvonalhoz ajándékba kapunk egy Tabletet, de nincs számítógépünk. Így be fogjuk tudni üzemeltetni a Tabletet? Vagy a számítógéppel lehet beállítani a hálózatot?
2013. dec. 7. 15:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Be lehet így is üzemelni.

Ha nem tudod a wifi jelszót és az se jó amit korábban leírtam akkor azt csináld h keres egy gigabit etherne portot

ilyen

[link]

Balról a második majd dugd bele a kábel, meny be az alapértelmezett átjáróba a böngészővel beírod h 192 168.... amit írtam fentebb megcsinálod és tudsz is nettezni.

Ennyi

2013. dec. 7. 16:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Akkor így majd megcsinálom.
2013. dec. 7. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!