Hogy tudom visszaállítani a facebookot hogy olyan legyen amilyen volt?
Figyelt kérdés
Hogyan tudnám visszaállítani mert kikapcsolt a gépem és most hogy visszakapcsoltam nem a rendes facebook jön be hanem egy fehér oldal és nagy betűkkel van írva hogy bejövő üzenetek stb..de semmi kép egymás alatt vannak a dolgok..Kérlek segítsetek Előre is köszönöm2013. dec. 5. 17:49
2/7 A kérdező kommentje:
Nem Digim..Miért neked is ilyen problémád van??
2013. dec. 5. 17:53
3/7 A kérdező kommentje:
De szerintem ez nem attól függ hogy milyen szolgáltatónál vagyok..
2013. dec. 5. 17:53
4/7 anonim válasza:
Hát a UPC éppen e percekben haldoklik. Tipikus szolgáltató hiba, mert nem tudta letölteni a css-t, azért ilyen ronda. Nyomj shift-refresh-t, ha az se jó, akkor vársz, vagy telefonálsz a szolgáltatónak, ahol azt fogják mondani, hogy most éppen karbantartás van.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötletet!De nekem valami rémlik hogy ilyenkor lehet csinálni vele valamit..De idegesítő ez az állapot az tuti!
2013. dec. 5. 17:56
6/7 anonim válasza:
Töröld az összes böngészési előzményt.
7/7 A kérdező kommentje:
az nem nagyon jött be... :@
2013. dec. 5. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!