Milyen jó letöltő programok/torrent oldalak vannak?
Az internet szolgáltató akinél vagyok blokkolja a régi jó megszokott torrent oldalaimat :(. Maradnak azok amiken nincs fenn olyan sok minden. Régebben használtam rendes letöltő programokat, de elfelejtettem a nevüket. Az egyiknek ilyen ufoszerű valami volt a parancsikonja. Valaki meg tudná mondani melyik lehet a fent említett vagy ajánlana másikat? Esetleg ha valaki ismer jó torrent oldalt (amit hátha nem tiltott le a szolgáltató) azt is köszönöm. Nem vagyok nagy infó arc, a gépem is régi, lassú, stb szóval a meghívásosok, vagy ahol kötelezően nagy adatmennyiséget kell megosztani kilőve.
Köszönöm előre is!
A netszolgáltatód nem hatóság, nem blokkolhatja a torrentoldalakat. (kivéve, ha a szerződésben ez külön benne van)
Egyébként meg használj proxyt, azzal eléred őket!
Szia,
Angliában megteheti. :(
"Sorry, the web page you have requested is not available through Virgin Media.
Virgin Media has received an order from the Courts requiring us to prevent access to this site in order to help protect against copyright infringement.
If you are a Virgin Media home broadband customer, for more information on why certain web pages are blocked, please click here.
If you are a Virgin Media Business customer, or are trying to view this page through your company's internet connection, please click here."
Piratebay-nak van néhány mirrorja: ***** Valamelyik csak megy.
Egyébként meg: [link]
Hi-hi-hi! 😉
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!