Google chrome automatikus fordítójánál be lehet állítani, hogy mi legyen az alapértelmezett nyelv amire fordít?
Figyelt kérdés
Jelenleg magyarra fordítana mindent, nekem meg angolra kéne, mert sok esetben abszolút érthetetlen a fordítás (franciáról angolra és onnan meg magyarra fordít, így meg elveszik a szöveg lényege)?2013. dec. 4. 20:44
1/4 anonim válasza:
jobb felsö sarokban van 3 vizszintes vonal, katt rá és be állitások:ott vanak az al menük a nyelv is
2/4 A kérdező kommentje:
köszi. Mutasd már úgy konkrétan hol is van, mert én a nyelvek között ilyet nem találok ;)
2013. dec. 10. 07:22
3/4 anonim válasza:
Lehet hogy félre értetünk egymást?:)én a g.chrome -ra gondolok amikor be kapcsolod a géped van egy nagyitó ikon,aztán egy öt ágú csillag,és ezután van a 3 vízszintes vonal.
4/4 A kérdező kommentje:
bocsi, ritkán nézek ide fel...szóval nem beszéltünk el egymás mellett, a chromeban megtaláltam a beállításokat, ám azt nem találom, hogy ott PONTOSAN hol és mit kell állítani
2013. dec. 27. 01:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!