Virágh Attila kérdése:
Miért nem seedel az u-torrent?
Figyelt kérdés
Reggel még semmi baja nem volt, de mire hazajöttem minden seed piros volt, és nem tölt hiába indítgatom újra. Ahol a kapcsolati zöld pipa van, ott lefuttattam egy tesztet; ezt dobta ki rá: Eredmény:sebesség teszt hiba
Kapcsolati hiba:az adatküldési vagy fogadási kérés nem engedélyezett mert a szoftvercsatorna nincs csatlakoztatva
2013. dec. 2. 20:16
1/4 P.O.C. válasza:
Operációs rendszer? Internet szolgáltató? Tűzfal/vírusirtó szoftver fajtája? Router mögül netezel?
2/4 A kérdező kommentje:
win7 64bit; upc fiber power 240; kábeles netem van, minden más letöltés megy a rendszerbe, csak az u-torrent seed a piros, nincs törölve változtatva semmi, és egyik torrentre sem tölt vissza
tűzfal van csak az alap, vírusirtó nincs, eddig tökéletesen ment
2013. dec. 2. 20:59
3/4 anonim válasza:
Én sem tudom, hogy mi lehet a probléma, de nekem is pont ugyan ez volt. Reggel még ment, de most már nem. Szerintem nem a gépednek vagy a utorrentnek van baja, hanem az ncore-nak.
4/4 A kérdező kommentje:
már megy, elvi csak vmi program hibájuk volt
2013. dec. 3. 00:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!