Meg lehet eredményesen reklamálni az internet letöltési sebességét?
Figyelt kérdés
Két hónapja járt le a "hűségünk"5 megás volt. Az új szerződés 10megás.Azóta bármikor mérem,az 5-öt sem éri el.A filmeket lassított üzemmódban tudjuk nézni.A szerelő szerint 1mega a garantált.Így mi értelme van a különböző csomagoknak?2013. dec. 1. 15:43
1/5 anonim válasza:
Igen, tudtok reklamálni!
Ki fognak küldeni egy szakembert, aki elvégez egy mérést.
Ez alapján vagy szólnak, hogy nem lehetséges 10megás net a környéken, vagy kijavítják a hibát, és gyorsabban tölthetsz le. :)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ,de azért tettem fel így a kérdést,mert az új szerződés megkötésekor még párszor volt 6.5is.A szerelő is emlegetett valamit,hogy régi a rendszer blabla.Ezért gondolom hogy valami nem tiszta.
2013. dec. 1. 15:55
3/5 miért.én? válasza:
A szerződésben foglalt "garantált le, illetve feltöltés"-i sebesség megléte esetén nem nagyon tudsz reklamálni.
4/5 A kérdező kommentje:
Szerződésben 10.Per/pillanat 4.5.
2013. dec. 1. 16:05
5/5 miért.én? válasza:
Az internet-szolgáltatódnak biztosan van online ügyfélszolgálata, Én a helyedben Tőlük tudakolnám meg, hogy mi a helyzet. Mivel ez egy szolgáltatás, Én sem fizetnék többet "ugyanazért", esetleg "kevesebbért". Főleg, mert elég nagy verseny van a piac ezen szegmensében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!