Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem játssza le a youtube...

Erikowertz kérdése:

Miért nem játssza le a youtube a HD videókat?

Figyelt kérdés
Eddig nem volt semmi bajom vele, aztán egy nap nem játszotta le a HD vidiket, 360p-ig mindent lejátszik (google chrom-ról van szó) aztán már a 720p-elt nem játsza le. Újratelepítettem a böngészőt és már az adobe flash player-t is,amikor berakom HD minőségbe akkor csak fekete kép, nem tölt meg semmi, mi lehet a baj?

2013. nov. 29. 16:39
 1/8 anonim ***** válasza:

1./ A Chrome böngészőbe be van integrálva az Adobe Flash Player, ha nincs letöltve külön, akkor is le kell játszania

2./ Ellenőrizd le a YouTube regizésedben hogyan és milyen videok lejátszására van beállitva, lehet, hogy tiltva van a HD minőségű lejátszás:

[link]

3./ Ezeket is nézd meg: [link]

[link]

2013. nov. 30. 07:42
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy írtad ezeket, szó szerint az összeset végigcsináltam, de egyik sem segített. Van még valakinek esetleg neked valami ötleted?
2013. nov. 30. 09:17
 3/8 anonim ***** válasza:

Akkor hardveren belül lehet a bibi.

Valószinű videokártyádat kell kicserélni. Előtte teszteld le:

[link]

2013. dec. 1. 07:36
 4/8 A kérdező kommentje:
Nvidia GTX 660 2GB-os vidikarim van, az illesztőszoftver pedig a legfrissebb.
2013. dec. 1. 08:19
 5/8 anonim válasza:
Ez google chrome probléma lehet mert direkt kipróbáltam mozzillával és ott megy nekem is. Egyébként ugyanez a problémám.
2013. dec. 2. 02:42
 6/8 A kérdező kommentje:
Nekem úgy néz ki megjavult... egyik reggel észhez tért :)
2013. dec. 2. 16:25
 7/8 anonim ***** válasza:
A Google Chrome állandóan frissiti magát, tehát a legujabb verziójának kell működnie. Ha az az alapértelmezett, ha nem terhelted meg sok, nélkülözhető bővitménnyel, ha jól van beállitva/pl. keresőmotorja a Google, stb.../akkor felesleges ujratelepiteni is, mert az soha nem akadályozza a YouTube videok lejátszását.
2013. dec. 3. 06:04
 8/8 A kérdező kommentje:
nem használok semmilyen bővítményt, de már jó, nem tudom mi lett vele, lehet akkor hogy frissített... a lényeg hogy jó :)
2013. dec. 5. 06:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!