Hálózat próbléma. Felléphet ez a hiba 2 különböző jelszó esetén?
Sziasztok!
Akadt egy kis gondom a hálózattal. Valamikor délelőtt elszállt a net és a tv (IPTV) a telefon vonal megmaradt. Este felhívtam a szolgáltatót (Invitel), segítettek is beállítani a modemet(Huawei HG622) visszajött az adás és a net is. De ez csak addig van így, amíg a modem közvetlenül a gépemmel van összekötve, amint átdugom a routerbe(TP Link TL-R460), majd onann csatlakoztatom a kábeleket a gépembe, valamint a másik szobában lévő gépre, egyik gép sem tud csatlakozni. Rendesen világít minden, aminek világítania kell.
Elkövettem azt a hibát, hogy a modem beállítása közben más jelszót írtam be (valamiért azt hittem az lesz a helyes), mint a router legelső konfigurálása közben, és hiába írom át a router beállításainál és próbálom elmenteni, mindig a régi jelszót 'tölti' vissza.
Képet tudok feltölteni a beállításokról, amennyiben ez szükséges.
Ha valaki tud segíteni azt megköszönném :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!