Mi a bajuk egyeseknek a Google+ szolgáltatással?
Az utóbbi időben, egyre többet hallok arról, hogy a Google+ szolgáltatás "sz*r", ráerőlteti a felhasználókat, hogy használják, meg ilyenek. Nekem is egy barátom ezen van felakadva, már nagyon idegesít vele. Én nekem is van Youtube csatornám, Google+, Gmail, stb., szinte az összes Google szolgáltatást használom és tökéletesen megvagyok vele elégedve.
Meg, amúgy is, ha nem érné meg, meg , ha tényleg elzavarná a felhasználókat, akkor törölnék. Vagy, csak megint arra lyukadunk ki, hogy mi Magyarok nem vagyunk ezzel megelégedve, mint, ahogy minden mással sem? :( :o
Köszönöm előre is, a normális válaszokat.
Nem csak magyarok vannak ezzel így, csak nézz körül az interneten.
És szerintem, hogy bármit csinálsz valamilyen időközönként megkérdezi, hogy "akarod google+ accountodat használni" és hogy nincs olyan opció, hogy "nem, és soha nem is fogom akarni", hanem készségesen felajánlja, hogy akkor majd máskor is rákérdez, az elég idegesítő.
Amúgy a google+-val semmi bajom sincs, csak hagyjon békén vele.
Vannak youtube-rek, akik csak szabadidejükben csinálnak videókat, ők nem feltétlenül akarják a valódi nevüket adni hozzá (pl. ismerek ilyen cover artist-t), illetve hallottam olyanról is, hogy volt valami kuszaság a google+ átváltás miatt a comment-kkel, bár erről nem tudok sokkal többet.
De azért szerintem nem ördögtől vett ötlet, hogy a email címmem és egy szórakozásra használt portál felhasználója ne legyen ugyanaz. Pl. ott van az is, hogy én nővéremmel egy youtube account-t használok, de google-n mást. Ha ugyanaz lenne akkor állandóan ki-be kéne lépni.
Most már egy képkereséshez is kell google+ accunt ? Mi ez ha nem ráerőltetés ?
Mert nekem a bejeletkezési oldal jön be, ha képet akarok keresni.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!