Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook on hogyan nézzem meg...

Facebook on hogyan nézzem meg az üzeneteimet, úgy hogy az egyiket ne lássa megtekintnek?

Figyelt kérdés

jött 6 új üzenetem, de az egyik egy olyan személytől jött, melyet nem szeretnék megtekinteni, és nem szeretném h úgy írja ki neki, hogy azt már láttam.

Remélem érthető a kérdesem. :D

2013. nov. 23. 22:36
 1/1 anonim ***** válasza:

Lenyitod a kis üzenetjelnél az üzeneteket, alul ott van, hogy összes megtekintése.

Baloldalon vannak az üzeneteid, simán megnyitod amit kaptál, majd miután elolvastad vissza tudod állítani, hogy ő úgy lássa, még nem olvastad el. (bal oldalon fel vannak sorolva egymás alatt a nevek/üzenetek, mellettük dátummal. Ha ráviszed az egeret a dátum alatt megjelenik egy kis karika és mellette egy X. A karikára ha rákattintasz újra "olvasatlan lesz")

Remélem nem voltam túl bonyolult :D

2013. nov. 23. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!