Internet probléma a laptopon! Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nemrég vettem egy ASUS laptopot, amit router hiányában egyelőre modemes, szélessávú internettel használok, illetve használtam egészen tegnap estig, ugyanis valamit véletlenül elállítottam és nem megy rajta az internet. 651-es hibakódot ír, a közelben lévő nyílt vagy lejelszavazott wifiket sem mutatja, azt írja ki a hibakereső, hogy hálózati adapter illesztőprogramot telepítsek. Ez micsoda? Kérlek, segítsetek! Előre is köszönöm a választ.2013. nov. 23. 16:42
11/12 A kérdező kommentje:
Ha még emlékeznék is rá... azt írja, hogy Ethernet illetve hálózati adapter illesztőprogramot telepítsek.
2013. nov. 24. 16:58
12/12 A kérdező kommentje:
Már megoldódott. Driverek hiányoztak róla, ahogy gondoltam is, de egy kedves fiatalamber segített megoldani. :)
2013. nov. 26. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!