Lehetséges YouTube-on hangsáv alapján keresni?
Lenne egy rövid részlet egy zenneszámból, amit már próbáltam különböző zenefelismerőkkel azonosítani, sajnos sikertelenül, ami ezeket az adatbázisokat ismerve nem nagy csoda...
viszont arra gondoltam, hogy szinte elképzelhetetlen, hogy ne legyen olyan videó, aminek a hanganyaga tartalmazza ezt a számot. ha pedig a videó már megvan, onnantól gyerekjáték...
ui.: ha netán valaki ismerné a számot: [link]
értem, köszönöm a gyors választ!
esetleg valaki nem tudja, hogy technikailag kivitelezhető lehetne-e egyáltalán egy ilyen KÜLSŐ keresőmotor létrehozása? (tisztában vagyok azzal, hogy még gigabites kapcsolat esetén is lassú lehet, pusztán az elmélet érdekelne)
Elméletileg természetesen lehetséges. Gyakorlatilag nem, ha nincs meg eleve az összes youtube videó letöltve. Többet töltenek fel rá másodpercenként mint amennyit a legjobb sávszéllel is le tudnál tölteni. Aztán valami nagyon faszányos algoritmust írni a felismerésre, majd ezt egy adatbázisban kereshetővé tenni és állandóan frissíteni a tartalmat.
Ez jelenleg még a google-nek sem menne szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!