Mi lehet a probléma, ha a win7 kékhalált kapott és utána baj van a nettel?
Figyelt kérdés
A win7 kék halált kapott (csak neteztem), majd utána kb 2 óráig javította a hibát míg végül be tudtam lépni. kicsit lassú meg akad a gép de ha megnyitom a chromot egyszerűen befagy, nem válaszol. Letöröltem a chromit majd újratelepítettem, de ugyanez a baj, és mindig vissza akarja állítani az oldalakat amiket néztem. A beállításokat sem engedi megnéznem. Az IE is ezt csinálta először, de miután visszaállítottam alapértelmezettre már meg tudtam nyitni pl a youtubot. Mi lehet a probléma a chrommal? (csomó ilyen babylon search féle bővítmény fel van telepítve amik nem tudom honnan jöttek és letiltani sem tudom mert nem tudom megnyitni a beállításkat)2013. nov. 23. 14:33
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!