Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Segítene valaki internetcsomag...

Segítene valaki internetcsomag választással kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Van itt a településünkön egy internetszolgáltató kft, és érdekelne, hogy ami díjcsomagokat ajánlottak mennyire megfelelő lenne egy olyan házba ahol kb 3-an csatlakoznak az internetre egyszerre és csak böngészésre, youtube, skype-ra, max zeneletöltésre használnák?

Van olyan ami 2/0,3 Mbps (garantált le/feltöltés 1/0,15) a másik 4/04 (garantált le/feltöltés 2/02), a többi 6/06, 8/07 és 10/0,8 (garantált le és feltöltésük a fele mint a többinél). Nagyon nem értek ezekhez a dolgokhoz, nem a szakterületem és nem is foglalkoztam vele soha, megköszönném a segítséget :)

2013. nov. 23. 11:26
 1/2 anonim ***** válasza:

3 Youtube/Skype-hoz nem árt a 8-as, ha egyszerre nincs ekkora igénybevétel akkor a 6-os is elég lehet.

Egyébként ha hűségnyilatkozatot is írsz alá, növelni szokták tudni a sávszélességet (ha lassúnak érzed).

2013. nov. 23. 11:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :) a 6-os 4000 ft lenne, a 8-as 5000 ft/ hó. Ha még a tv-t is hozzáveszem az + 3500 ft. Ha a t-homenál kötök szerződést ott 10 Mpbs-t adnak + tv havi 7000-ért, akkor lehet az jobban megérné. Legalább akkor tudom, hogy a süni és a borz csomagok nem lennének jók nekem! :))) Köszönöm!
2013. nov. 23. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!