Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehet ilyet vagy egyáltal...

Hogy lehet ilyet vagy egyáltalán lehetséges?

Figyelt kérdés
Egyszerre több facebookot megnyitni.Úgyértem hogy nem egy személy hanem több.Nem feltörni akarom semmi ilyesmi csak több facebookom van és,hogy mind meg legyen nyitva egyszerre.
2013. nov. 22. 15:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy böngészővel nem fog működni, egy ablakon belül. Talán úgy ha normál és privát/inkognitó módot is futtatsz. Vagy pedig különböző böngészőket használsz minden megnyitott profilhoz.
2013. nov. 22. 15:30
 2/4 levis56 ***** válasza:
Megnyitsz pl 5 új lapot a böngészőn és mindegyikbe megnyitod a facebookot.
2013. nov. 22. 17:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Próbáld ki te is. Ha az egyikből kijelentkezel akkor az összes többi lap is frissülni fog és mindegyikből kilép. Ha egy másodikba belépsz, az összes többi lap is átlép abba ha frissítesz, nem tudsz párhuzamosan különböző profilokat egy böngészőablakban kezelni.

Ráadásul szerintem erre mindenki gondol és a kérdező is biztos próbálta és azért tette fel a kérdést mert nem működőképes a módszer.

2013. nov. 22. 17:34
 4/4 levis56 ***** válasza:
OKÉ,én abból indultam ki hogy a GYIK-et is tudom több megnyitott lapon használni,a Facebookot nem ismertem,bocs.
2013. nov. 22. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!