Winamnphoz hasonló program?
Figyelt kérdés
Milyen program van ami szintén lejátsza a számokat,és klippeket?2009. nov. 19. 15:39
1/8 anonim válasza:
Próbáld ki a VLC Media player lejátszót,nekem is winampom is van,meg az is.És az lejátszik többmindent mint a winamp(amit sosem törölnék le).Ezért töltöttem le.
2/8 anonim válasza:
Nekem kmp a kedvencem.
Filmet meg mindent lejátszik, és nem kell annyit várnom hogy elinduljon a zene mint a winamppal.
3/8 A kérdező kommentje:
Aha de én olyanra gondolok ami ugy is mukodik mint a winamp vagyis be lehet tenni a szám listámat meg minden.De ezeket ki fogom probálni azért.
2009. nov. 19. 15:50
4/8 anonim válasza:
Az sem rossz progi,csak úgy tudom az ütközik a winamppal!De lehet h tévedek...,passz.
5/8 anonim válasza:
VLC-nek is,KMP-nek is vannak ilyen funkciói.
6/8 A kérdező kommentje:
akkor jó koszonom!!!!
2009. nov. 19. 15:57
8/8 A kérdező kommentje:
Az aimp playert ki is probaátam le vettem tetszik nagyon hasonlit a winampra koszi!!!
2009. nov. 22. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!