Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ingyenes az adblock?

Ingyenes az adblock?

Figyelt kérdés
Letöltöttem,(alul az volt írva, hogy ingyenes) mert el szerettem volna tüntetni a reklámokat, de utána bejött egy angol oldal vmi 35$. ról.Remélem nem kell fizetni!Gyorsan kéne a válasz!
2013. nov. 21. 08:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem kell fizetni érte. Különben, ha azt mondanám, igen, te befizetnéd? :D Megadod a számlaszámodat és minden adatodat nekik? Szerintem bekaptál valami szart a gépedre, nekem még sose jött ilyen szöveggel, pedig feltettem már pár böngészőre sokaknál (nem mintha bonyolult lenne, csak annyi digitális analfabéta van, hogy pff...).

Az ilyen naiv emberek miatt teheti meg a kormány azt, amit.

2013. nov. 21. 08:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! nem kell lenézni azt aki, még nem tud mindent ezekről a dolgokról! Nemrégen van internetem, nem volt rá szükség, úgyhogy kezdő vagyok. Ez az oldal azért van, hogy ha van vmi akkor segítünk egymásnak! Nemde??Más témában én vagyok a "menő"!
2013. nov. 21. 08:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Lényeg, hogy ha csak nem szándékosan akarsz vásárolni, SOSE utalj át pénzt, és ne dőlj be ilyen üzeneteknek, e-maileknek, és nem lesz gond.

Persze, mindenki erősebb valamiben, biztos is, hogy jobb vagy nálam pár dologban. :)

Szívesen!

2013. nov. 21. 11:46
 4/4 anonim ***** válasza:

HI!

az AdBlock Plus ingyenes! (esetleg támogatásért "könyöröghet")

az Adblock Pro egy fizetős alkalmazás, megvásárlás nélkül, csak demó üzemmódban működik.

2013. nov. 21. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!