Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Panoramio hogyan működik?...

A Panoramio hogyan működik? Nekem miért nem jelenik meg a képem a Google Earth-ben?

Figyelt kérdés
Nem értem feltöltöttem, elneveztem, s elhelyeztem. De nincs sehol. Valaki légyszi segítsen, mert nem értem. A felbontás nem stimmel? Vagy mi? Mekkora képnek kell lennie? Vagy nem mindegy a helyszín? Nem értem... [link] Így néz ki egy kép. Már fent van, mint látjátok. Mit kell még csinálnom vele? Igen, mielőtt valaki megkérdezné, láttam a másik kérdést, de értelmes válasz oda se érkezett. meg a gondom nekem más jellegű, mert az én képem a google maps-ben SE jelenik meg. köszönöm előre is!
2009. nov. 19. 11:20
 1/3 anonim ***** válasza:

What to do if a photo hasn't been reviewed

If you have a photo that hasn't yet been reviewed, and its ID is lower than the ID of the last reviewed photo listed in the transfer information, do the following:

1. Check that the photo is mapped. Only geocoded photos are reviewed.

2. If the photo is mapped, fill in this form and we'll correct the error.

[link]

2009. nov. 19. 11:44
 2/3 anonim ***** válasza:
A felbontás,és méret nem érdekes szerintem,de kell kb 2-3 hét míg a google engedélyezi,hogy a képed megjelenjen a Google Earth-ben.Én kaptam egy értesítést róla,hogy engedélyezték, mint írtam,pár héttel később.
2009. nov. 19. 12:29
 3/3 A kérdező kommentje:

Elsőnek: igen, ezt meg akartam csinálni, mármint kitölteni amit ki kell, de már visszadobott amikor beírtam a kép azonosítóját. Ezt a hibát írja:

"Note, that only photos that has been rejected once can be resubmitted for review. Photos that has been rejected more than once or photos that has not yet been reviewed cannot be submitted via this form. You can only submit your own photos." -.-

2009. nov. 19. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!