Hogy lehet meghívót szerezni az ncore-be?
Figyelt kérdés
Egyszer már bent voltam, csak nyolc hét után töröltek, nem volt netem. Minden megoldás érdekel.2013. nov. 19. 21:12
1/10 anonim válasza:
senki sem fog neked meghívót küldeni azért hogy ne használd a fiókodat
2/10 anonim válasza:
Mivel technikai akadálya volt annak, hogy nem voltál fent és nem szabálytalanság, adok egy hasznos linket, amelyben az általad felmerült problémára valószínűleg megtalálod a megoldást
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, megpróbálkozom ezzel.
2013. nov. 20. 09:11
4/10 anonim válasza:
ncore wiki:
"Amennyiben a fiókod törölve lett, nincs más dolgod mint válaszolni a törlő levélre és kérvényezni a visszaállítást.
Amely accountokat kérdés nélkül visszaállítunk:
- 8 hét inaktivitás miatt törölt fiókok (0.3 arány alatti indok)
- Saját felhasználó törlése (téves indokból)
- Feltört fiókok..."
5/10 anonim válasza:
szerintem ha prémium tagságot veszel az ki üti ezt .
6/10 A kérdező kommentje:
Igen, már én is gondoltam erre, de előbb vissza kell jutnom. Megírtam a kérvényt, hogy vegyenek vissza. Van itt valaki, akinek ez sikerült?
2013. nov. 20. 23:49
7/10 anonim válasza:
azt sokan nem tudják,hogy egy ncorosnak pont kell a meghivó erlküldéséhez.A normálnál 1000 pont ami egy év alatt gyűjthető össze.Ha prémium tagságot veszel más miatt ,hoghy legyen encrja akkorn 50 pont egy küldés.De ebbe senki sem szeret belepótolni,még egy csoki erejével sem.Tehát prémium tagságot azért vegyek,hogy eltudjak küldeni egy meghívót?Meggondolandó
8/10 anonim válasza:
Még egy.Az ezer pontos elküldés is akkor műküdik,ha van rangod.
9/10 A kérdező kommentje:
Megoldottam a problémát, hiába írtam levelet nem vettek vissza. Szereztem meghívót, és prémiumos lettem.
2014. jan. 7. 16:34
10/10 A kérdező kommentje:
Már megoldottam a problémát, tárgytalan.
2014. jún. 24. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!