Bogiszabi kérdése:
Tegnap futottam bele ebbe a nagyon olcsó domain hirdetésbe a Rackhost Kft-nél, valaki regisztrált már náluk? Szerintetek hogy lehet ennyire olcsó?
Figyelt kérdés
Az indexen futottam bele, hogy a Rackhost Kft 1200 Ft-ért regisztrál .hu domaint, szerintetek hogy lehet ez? Más szolgáltatóknál sokkal drágább.2013. nov. 19. 14:13
1/3 anonim válasza:
Ez egy akció, azért ilyen olcsó. Amúgy kb. ennyiért lehet regisztrálni hivatalos regisztrátorként a .hu domain neveket, tehát igazából csak arról van szó, hogy 0 Ft vagy nagyon minimális haszonnnal adják tovább, gondolom abban bíznak, hogy a tárhelyet is ott veszed majd.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséged!
2013. nov. 20. 15:41
3/3 anonim válasza:
Azért az olcsóság nem mindig meg fizetendő hosszú távon, én inkább a kicsit drágább és fizetős szolgáltatókat ajánlom, megbizhatobbak, nagyobb tapasztalattal és háttérrel rendelkeznek, így nagyobb biztonságot tudnak nyújtani a honlapod számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!