Visszajelöltek facebook-on, de továbbra sem látom a képeit és nem látom, hogy ismerősöm lenne. Ez most mi?
Figyelt kérdés
Megkaptam az értesítést, hogy a személy visszajelölt, de a képeit továbbra sem látom és az adatlapján nem azt írja ki, hogy ismerős, hanem hogy ismerősnek jelölhetem. Akkor most hogy is van ez?2013. nov. 17. 13:44
1/4 anonim válasza:
Hááát pl. egy fészbuk bug / hiba/. Én tegnap lájkoltam egy ismerősöm képeit, ma mit ad Isten, nincs tőlem lájk.... előfordul ilyesmi. Majd helyrehozzák.
2/4 A kérdező kommentje:
És akkor nekem semmit nem kell csinálnom, nem kell újra bejelölni?
2013. nov. 17. 14:19
3/4 anonim válasza:
Én a helyedben várnék pár napot, és ha nincs változás újból bejelölném. Ha ennek ellenére is előfordul a probléma, akkor valami más gond lesz.
4/4 anonim válasza:
Bejelölted, visszajelölt, aztán vmi miatt törölt az ismerősei közül... Én is csináltam már ilyet, de rögtön le is tiltottam az illetőt, nehogy megint bejelöljön.
Szóval szerintem hanyagold az újabb jelölést. Esetleg küldj neki üzenetet és kérdezz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!