A google-el gondok vannak, hogy lehet ezt megoldani?
Figyelt kérdés
Nem igazán értek az ilyesmihez, de a lényeg, hogy a google kereső nem tudja megkülömböztetni ha rákeresek valamire, hogy azt gép vagy embr írta-e ezért mindig hibát ír ki,
"We're sorry...
... but your computer or network may be sending automated queries. To protect our users, we can't process your request right now.
See Google Help for more information." hogy léehet ezt megoldani? eddig az segített ha töröltem az előzményeket de már az sem, nagyon idegesítő...köszi a segítséget előre is!
2013. nov. 17. 11:02
2/3 A kérdező kommentje:
2 féle vírusírtót is futattam, nem találtak semmit
2013. nov. 17. 11:57
3/3 anonim válasza:
Akkor távolítsd el a hálózatodról a betolakodót. A Google nem írja ki ezt random embereknek, én pl. sosem találkoztam ilyennel. Nálad lehet valami nagy gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!