Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mire utalhat az alábbi jelensé...

Mire utalhat az alábbi jelenség az interne használat kapcsán?

Figyelt kérdés
Az internetem mostanság akadozik, több percbe is beletelik mig egy egy oldal betöltödik,és ha betöltödik akkor se jól csak akadozva, annyit ir ki a rendszer, várakozás a szerver válaszára,Mire utalhat ez? pusztán lassu lenne a netem vagy más is lehet a háttérben?

2013. nov. 16. 16:40
 1/3 Német_Tibor ***** válasza:

Ez így túl általános, nagyon sok minden okozhatja.

Ellenőrizd le ezeket:

-Először router újraindítás, ha van.

-Egy oldal, vagy minden weblap lassú? Ha mindegyik, akkor hívd a szolgáltatót. Itt lecsekkolhatod a net sebességét, és legalább tudsz rá hivatkozni, hogy mennyire lassú:

[link]

2013. nov. 16. 16:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem mindegyik oldal, van nekem egy tisztitó programom Advanced System car, az mindig azt irja ki hogy a pc állapota rossz,tisztitás után meg hogy korrekt, nem lehet hogy mivel a rendszerem automatikus frissitésre van állitva, olyan frissitéseket is letölt amik felhalmozodnak a pcen és ez lassithatja a magát a gépemet? lecsekkoltam a netsebességet is : és ez jött ki: hálózati sebbeség 16ms,letöltési sebesség 2.10 Mbps,feltöltési sebesség 0.45 Mpbs,ez szerintem nagyon lassu! ja és nem routeren keresztül hanem modemen keresztül jön a netem !
2013. nov. 16. 17:48
 3/3 levis56 ***** válasza:

Nem a net kapcsolattal van baj,csinálj vírus és kémprogramkeresést,töredezettségmentesítést,az Advenced System Care pro változatát használd éa futtasd le ezt is.

[link]

2013. nov. 16. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!