Mivel van a baj? A mobilnettel, a géppel, szolgáltatóval, vagy?
Figyelt kérdés
14 gigás t-mobile-os mobilnetem van, szeptember óta kifogástalanul működik, kivéve az elmúlt héten. Ha msn-re jelentkezek be, vagy msn-en vagyok, azonnal megszűnik a kapcsolat, nem tudok egyszerre netezni meg msn-ezni. AZ elmúlt pár napban ezeket tapasztaltam. De ma már msn nélkül is kínszenvedés volt megnézni az e-mailjeimet. Nem csatlakozott, ha pedig igen, azonnal le is dobott. Újraindítottam, és másik portba tettem a net usb-t, így nagy nehezen összejött. Mi a gond? Én nem állítgattam át semmit a gépen, 2 hónapig tökéletes volt. (És nem is telt le a havi 14 gigám, 3-nál vagyok). Köszi a segítséget előre is.2009. nov. 18. 12:36
1/1 anonim válasza:
Ha ez USB modemes mobilnet, akkor töröld mindenhonnan és a rendszergazdai fiókról telepitsd újra. Minden ilyen eszközt érdemes félévente újratelepiteni, illetve a szoftvert frissittettni. Ezen kivül a SIM kártyát lezárja, ha virust vagy mást észrevesz, akkor vedd ki, tedd mobilba és vedd le a kódot. Ez nagyon lelassithatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!