TP-Link router telepítése?
Ne linkeljetek kérlek,ettől nem leszek okosabb!!!!
Csatlakoztattam egy áramforráshoz,belecsesztem a LAN kábelt az egyik sárga izébe,a másik felét a kábelnek a gépbe...De nincs internet!!
Pedig az olvasástól okosabb leszel, hidd el! Szerinted én az anyukám hasába tanultam?? Hát nem barátom, bizony én is utána olvastam a dolgoknak.
Ha nem jön be a webes felület, az sok mindentől lehet. Rosszul kötötted össze, nincs feltelepítve a számítógép hálózati kártyájának drivere. A router nem gyári beállításokon van, mert valaki már használta egyszer.
De ilyen kevés infóból aligha lehet segíteni.
Milyen operációs rendszer? Milyen típusú internet kapcsolat, stb..
ADSL, kábelnet, Digi Lan net, stb.
Addig is míg erre válaszolsz, nézd meg fel van-e telepítve a hálózati kártya.
Írd be a start menü kereső mezejébe: devmgmt.msc
A végén üss entert. Ha egyedül nem tudsz rajta eligazodni, fényképezd le töltsd fel, linkeld be.
"A kérdező kommentje:
Ne linkeljetek kérlek,ettől nem leszek okosabb!!!!"
Pedig rádférne!
Miért írnánk le -hosszadalmasan- azt amit már egyszer valaki -oktató jelleggel- leírt? Ha mi írjuk le, hogyan csináld, az mennyiben más, mint amit korábban írt valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!