T-Homenál vagyok,25mb/sec-es csomagban, régen fixen 1000kb/s-sel töltöttem fel, de most meg ilyen 80-130 között. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Internetem sebessége
Ugyam ez volt amikor még rendesen töltöttem fel, csak akkor még a kívánt sebességel is ment fel, például felakarok egy képet, videó fájlt tölteni, akkor 2-3 óra kell neki. Régen pedig 10-20-30 perc volt. Aki tudja hogy mi okozza ezt, az legyen szíves válaszoljon, mert nagyon zavaró, talán rendszer hiba lehet itt?
2013. nov. 14. 15:12
1/2 soccerway válasza:
A kérdés hogy megvan-e a garantált sebesség, thome oldalán kiírja. Ha megvan egy szavad sem lehet, ha nincs, betelefonálsz.
2/2 anonim válasza:
egy modem-router ujraindítás se árt hébe-hóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!