T-home-tól rendeltem 10 Mbit/s -os internetet, de miért csak 7,7 Mbit/s -ot tudok mérni?
Figyelt kérdés
Feltöltésnél viszont meg van a 0,5 Mbit/s (ahogy ígérték). Miért nem jön a 10 Mbit/s?
(Előzőleg 5 Mbit/s -os netem volt, ekkor 5,3 Mbit/s -ot mértem.)
2013. nov. 13. 17:57
11/15 A kérdező kommentje:
Szerencsére most már jön rendesen a 10 Mbit/s -os net. (Sőt még több is: 10,3 Mbit/s).
2013. dec. 2. 19:07
12/15 anonim válasza:
Szólj nekik, hogy vegyenek vissza belőle most már....:)
13/15 anonim válasza:
Simán jön torrentről a 10Mbs? Ès modemet is adnak hozzá? :))
14/15 Bárdos Krisztián válasza:
HOgy csináltad nekem is ez a problémám,nekem a t-homme-tól kapott d-link modemem van ahoz meg kötöttem egy tp-link wr741nd routert.De nekem is csak 6.6-ot mér, 6-700-al jönnek a torrentek, és nem tudjuk mi a gond.Esetleg valamit állítani a routerben vagy mit??
15/15 A kérdező kommentje:
Felhívtam a Telekomot, és elmondtam nekik, hogy nem jön a 10 megás net. 2 nap múlva hívott a szerelő telefonon, hogy ha otthon vagyok nézzem meg, hogy mennyit mérek, mert felhúzta a netemet 12 Mbit/s -ra. Na ekkor már 10.5 Mbit/s -mal jött. Tehát, ha többet állítanak be (pl. 12 Mbit/s) ezek szerint ekkor meg lehet az a 10 Mbit/s.
2015. máj. 31. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!