Új vagyok a WOW-ban, és segítség kéne, valaki önként jelentkező?
Ma játszottam életemben először, és sajnos nem nagyon értem mit és hogyan kéne csinálni. Ilyen bloodelf vagy micsoda vagyok, és sajnos a többi játékostól sem tudok segítséget kérni mert a kezdőhely, ahova berakja a karakterem a játék, tök kihalt, oroszlánok meg levegőben lógó angolnák, meg brokkolifejű szörnyek vannak amiket lelehet ölni, de ennyi, sehol egy online játékos akivel tudnék kommunikálni!
A második szinten járok azthiszem. Sajnos nem tudom mi a teendő, és a képernyőn látható ikonokat sem tudom, mi mit jelent. És pl azt se értem mi az hogy xp, meg mik azok a felkiáltó-kérdő jelek egyik másik alak felett... azt tudom hogy tanulnom kell, de nem tudom hogyan. Szóval tök homály az egész, pedig tetszene.
Olyan segítségét szeretném kérni, aki sokat játszik rajta, kor meg nem az teljesen mindegy... tudom nagy áldozat ez, mert kinek van kedve egy kis kezdővel bajlódni... de hátha mégis... remélem valaki segít!
Arra gondoltam hogy msnen mikrofonon keresztül tudnánk beszélni miközben wowozunk, úgy gyorsabban belejönnék...
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!