Miért nem működik a www.ebay.hu, rögtön átdob a .com-ra?
Figyelt kérdés
2013. nov. 11. 17:31
1/10 anonim válasza:
mert Magyarorszagon nincs hivatalosan eBay, sosem volt.
2/10 A kérdező kommentje:
de tegnap még működött a .hu ugyanaz volt mint a .com csak magyar.
2013. nov. 11. 19:07
3/10 anonim válasza:
akkor sincs ebay.hu. ott is ugyanazokat a termékeket látod, amit a comon, csak magyar az oldal. egyébként már a com is kiírja forintban az árakat, szerintem azért nincs jelentőssége. meg szvsz én soha nem is használtam a hu-t amikor volt, sokkal korlátozottabb a keresője, kb semmit nem találtam meg, amit akartam.
4/10 anonim válasza:
Ezt én sem értem hogy tünhet el egyik napról a másikra! Esetleg karbantartás? valaki tud valamit?
5/10 anonim válasza:
Október 31-én küldték e-mailben:
"We are writing to you to let you know that as of the 11.11.2013 eBay.hu will redirect you to eBay.com. Your updated User Agreement and Privacy Policy will be effective as of the 30.11.2013 and will both be posted on www.ebay.com.
Your existing marketing preferences will be preserved."
Vagyis az Ebay.hu többé nem lesz elérhető.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Ez nem jó hír, mert azt használtam!
2013. nov. 12. 22:45
7/10 anonim válasza:
Az ebay.hu-n tudtam választani országot, hogy honnan szeretnék rendelni. Ezt nem találom a .com-on
8/10 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok...
2013. nov. 24. 08:56
9/10 anonim válasza:
Én is így voltam vele,viszont beírtam mit keresek és láss csodát csak olyat adott ki,amit ebay.hu-n be szoktam állítani
10/10 anonim válasza:
igen,átirányították de nem tudom az első válaszoló mit értetlenkedik...mintha nem értené mit akar kérdezni a kérdező...okostojás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!