Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha felfüggesztem a facebook-om...

Ha felfüggesztem a facebook-om az végleg törlődik?

Figyelt kérdés
Kb 1 éve felfüggesztettem már egyszer magam 2 hétre és utána vissza tudtam lépni. Ha most másodjára is felfüggesztem magam vissza tudok lépni most is?
2013. nov. 11. 17:07
 1/2 anonim ***** válasza:

A felfüggesztés lényege hogy minden megmarad és oda bármikor visszatérhetsz (addig a többiek nem érnek el).

Törlés során törlődik a tartalom, a felfüggesztés szó jelentése is magyarázza hogy nem végleges, hanem időszakos, az időt pedig te határozod meg ami két belépés között eltelik.

Az oldalak pedig nem törölnek önkényesen, mert nem lehet meghatározni hogy ki és miért és meddig hagyja el az oldalt, ha viszont nem törölte akkor következtethető hogy a későbbiekben még használni szeretné - ezért megmarad.

2013. nov. 11. 17:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a segítséget!
2013. nov. 11. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!