Ha letiltom egy ismerősömet a facebookon, akkor ő azt látja?
Nem akarom,hogy lássa,miket osztok meg,és miket írkálok a falamra.Ezt ő megtudja?Ha rámegy az adatlapomra akkor semmi aktivitást nem mutat neki?És ha egy közös ismerősünkkel írogatunk a falamra akkor rájön ,hogy ő le van tiltva azért nem látja?Tudja,hogy szoktam fent lenni sokszor,a múltkor is egy beszélgetés során elhangzott egy közös ismerősünktől,hogy jó amit neki küldtem a falon....és csak nézett,hogy nem szokott fent látni sosem ...akkor ő,hogy nem látta hogy mit küldtem??...
Na jó kicsit hosszú lettem,de tudna valaki segíteni?
Ha letiltod, azt jelenti, hogy nem lát téged. Egyáltalán. A profilodat se, semmit, sehogy.
Ha az üzenőfali bejegyzéseid láthatóságából zárod ki, azt nem látja.
Ha valakinek a falára írsz, annak a bejegyzésnek a láthatóságát az a valaki szabályozza, az adatvédelmi beállításokban.
A korlátozott lista elvileg azt csinálja, hogy a bejegyzéseidet nem fogja látni.
Azt, hogy beteszed ebbe a listába, nem fogja látni. :)
Köszönöm szépen,igen az lesz..bár az egyik magyarázatom az lenne ha bevallanám,hogy már mondtam neki százszor,hogy ne ossza meg egyfolytába a dolgaimat,beleértve a képeimet..na majd kiötlök valamit,hogy ne legyen sértődés..köszönöm szépen neked a felvilágosítást:D
Minden válaszra zöldet nyomtam!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!