Facebook-on egyik ismerősömnél azt írja az adatlapján hogy 52 képe van de ha belemegyek és megnézem az albumoknál akkor 27 van összesen. Ez hogy lehet?
Figyelt kérdés
2013. nov. 9. 23:14
1/4 anonim válasza:
Adatvédelmi beállítások miatt nincs jogosultságod megtekinteni. (Általában "Csak én"-re van beállítva)
2/4 A kérdező kommentje:
aha, értem csak akkor mi értelme van feltölteni a képet ha csak ő látja ? másnál is látok ilyet azt írja 627 kép ebből 224 jelenik meg ... érdekes
2013. nov. 9. 23:25
3/4 anonim válasza:
Nem biztos, hogy csak ő, be lehet állítani név szerint is.. CSoportonként is.. Rengeteg variáció van.
NEkem si van olyan albumom amit csak én láthatok, nemes egyszerűség miatt azért, mert már több ezer képem elveszett, itt most évekről beszélünk. Az a kb 5 kép maradt meg, ami fent volt az interneten. Szóval már minden olyan képet amit nem tartok publikusnak, vagy csak régiek, berakom a kis saját mappámba, így bárhol vagyok, bármi történik a gépemmel a képeim megmaradnak! Yeaay! HA csak el nem felejtem a jelszavam :D
4/4 anonim válasza:
Én is ezért használom ezt az opciót, ezért írtam hogy általában ez az oka. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!