A YouTube-val van probléma, telefonról?!
Azt írja ki (ha hozzá akarok szólni valamihez) hogy: Elérted a hozzászólási korlátot. Próbálkozz később.
Nos 2 napja várok, és még mindig nem engedi.
Ötletek, tanácsok? Ne haragudjatok, de hülye vagyok ehhez:D
Nekem is pont ez a bajom! IDEGESÍTŐ! Nem, nem akarom az igazi nevemet használni a youtube-on, de igen az igazit akarom a levelezéseimhez, és akkor utána megfenyeget, mert én így értelmezem, hogy jó akkor majd később megkérdez újra.
Csak, hogy valami hasznosat is írjak, kipróbáltam, hogy létrehozattam az új google+ oldalt ugye a tube bejelentkezésemhez, megírtam a kommentet, ami miatt az egész herce hurca elkezdődött, majd töröltem is, arra hivatkozva, hogy igen is álnevet akarok használni. Kb egy hétig hagyott béké a tube, majd megint jött a kérdés...
Ha nem lenne az egyik kedvenc oldalam, már rég hagytam volna az egészet, így csak nem írom le a véleményemet a vidikhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!