Facebokon hogyan lehet áthúzott szöveget írni?
Figyelt kérdés
A kérdést szerintem elég egyértelműen tettem fel, szal szeretnék kiírni szöveget, amiben áthúzott szavak is szerepelnek. Sajnos nem találtam ilyen formázási lehetőséget, esetleg vkinek 5lete? gondoltam ilyen áthúzott karaktereket beszúrni, de sajna olyat se találtam.2013. nov. 8. 14:25
1/2 anonim válasza:
Nem lehet, ugyanis a Facebook nem ad lehetőséget arra, hogy formázz szöveget. Ennek az az egyszerű oka, hogy a formázatlan szöveg bájtokat emészt fel, míg egy formázott szövegben már egy pár betű kilobájtokat foglalna. Tárolási szempontból nagyon nem mindegy, pláne úgy, hogy többmillió felhasználója van az oldalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!