Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Torrentbél hogy lehet kiszámolni?

Torrentbél hogy lehet kiszámolni?

Figyelt kérdés

Egy programot akarok irni(csak nem tudom hogy számolják)

,ami azt csinálja hogy beadom neki hogy mekkora méretű a torrentallomany, es a gép kiszámolja hogy előreláthatólag mennyi időt vesz igénybe a letöltése.

Matematikailag hogy számoljuk ?

(Maga a műveletre vagyok kiváncsi nem a forrás kosár )

Pl : egy 13,5 GB-os torrentet. 900 kb/s sebességgel mennyi idő alatt töltenék le.

Azt tudom hogy a 13,5 GB az 14 155 776 kb.

Így indultam el

14 155 776/360(másodperc/óra)=39 321,6kb/h, ugye megkapom hogy hány KB óránként , de utána valamit rosszul csinálok mert nem jön ki sehogy , vagy az eddigi gondolatmenetem hibás.

Bocs ha ez nagyon buta kérdés!

2013. nov. 8. 06:44
 1/2 anonim ***** válasza:
huh de bonyolult vagy, ez még fejben is megy, megabyte-ban számolva, 13500/0.9 = 15000 másodperc alatt ér le, hát az ugye 4-5 óra.
2013. nov. 8. 06:58
 2/2 anti paladin ***** válasza:

Ami neked kell:

Állomány méret/letöltési sebesség=szükséges idő.

Amit te csináltál:

Állomány méret/1h=szükséges sávszél egységnyi idő (1h) alatt történő letöltéshez.

2013. nov. 8. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!