Hogy lehet visszahozni a törölt előzményeket?
Figyelt kérdés
win7-em van és Google Chrome-ba véletlen töröltem az összeset, de van pár elég fontos oldal, amit mindenképpen szeretnék visszakeresni. Valaki tud segíteni?:/2013. nov. 7. 21:54
1/7 anonim válasza:
Azokat sehogy nem tudod visszahozni, bár ha bemész a szolgáltatóhoz ott fognak tudni segíteni.
Kivéve ha nem titkosított csatornáról böngésztél.
2/7 A kérdező kommentje:
basszus. és informatikus esetleg nem elég ilyenkor?
2013. nov. 7. 22:02
3/7 anonim válasza:
Szerintem nem, ha fájlokról lenne szó azt mondanám h használd a Recuva-t de böngészési előzmény visszaváltóról nem tok.
Szolgáltató tud segíteni csak vigyél ügyfél azonosítót meg személyit.
Más ötletem nincs, de szerintem másnak se lesz:(
4/7 anonim válasza:
tűzfal esetleg nem naplózta a megtekintett oldalakat?
5/7 A kérdező kommentje:
kár... azért köszi :)
2013. nov. 7. 22:10
6/7 A kérdező kommentje:
hát én semmi ilyet nem találtam:/
2013. nov. 7. 22:37
7/7 anonim válasza:
Ha jól tudom, a Chrome valamilyen adatbázisban tárolja az előzményeket. Ha fizikailag az előzmény nem lett törölve, csak logikailag (ami adatbázisoknál gyakori megoldás), akkor egy kellően képzett informatikus (elsősorban programozók között keresgélj) talán vissza tudja bányászni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!