Melyik a legjobb mobilinternet?
Figyelt kérdés
2013. nov. 7. 21:26
1/7 anonim válasza:
Ez relatív, elég sok szempont alapján lehet válogatni.
Lefedettség, díjcsomagok, sebesség stb...
2/7 anonim válasza:
rossz kérdés,
legalább olyan rossz ,mint pl ez : Melyik a legjobb étel ?
3/7 A kérdező kommentje:
gondolom azért mindenkinek az a legfontosabb, hogy mennyire gyors és megbízható, NEM? azért egy választ büfizhettetek volna..
2013. nov. 25. 11:26
4/7 anonim válasza:
" hogy mennyire gyors és megbízható, NEM? "
-ebből is látszik,hogy keveset tudsz még erről az egészről,
5/7 A kérdező kommentje:
Hú, akkor fejtsd már ki , hogy ha most akar valaki előfizetni mobilinternetre,akkor melyiket érdemes választani.
2013. nov. 25. 16:13
6/7 A kérdező kommentje:
gondoltam, hogy csak az arcoskodás megy... ezért kár volt reggel felkelned
2013. nov. 29. 17:51
7/7 anonim válasza:
Nekem Telekomos volt telón egy ideig (ahol többet vagyok nincs drótos) majd gép lett összerakatva ide, akkor lett egy usb-modemes (szintén Telekom). Jól működött, de ha komolyabban használtam gyorsan lefogyott róla a leforgalmazhatóság, így már most mikrós üzemel helyette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!