Hogy állítsam vissza a facebook chatet?
Figyelt kérdés
Eddig úgy volt a chatem mint ezen a képen jobb oldalt:
Most viszont valamiért átváltott olyanra hogy mikor belépek akkor jobb oldalt alul kiírja hogy Chat(amennyien fent vannak) és ha rákattintok akkor jön elő egy lista azokról akik fent vannak. De én már a régit szoktam meg így azt hogy tudom visszaállítani? Pedig semmit nem állítottam át.
2013. nov. 7. 21:17
1/3 anonim válasza:
Sehogy, hagyd a p.icsába a facebook-ot, szokjál vissza a phone-ra. Tudom, hogy olcsóbb, mint a telefonálgatás, de csak akkor kell beszélni másokkal, amikor mondanivalód van, nem pedig nonstop.
2/3 anonim válasza:
ugyanez a problémám és már nagyon idegesítő, hogy sehol sem találom a vissza állításást. Ha sikerült légyszíves írd meg hogyan.
3/3 A kérdező kommentje:
Nekem magától most visszaállt.
2013. nov. 8. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!