Van itt olyan, aki nem szereti, ill. nem használja a facebookot?
Figyelt kérdés
Mert egyszerűen nem érdekli, vagy nincs rá szüksége, stb...
Lehet, hogy egyedül vagyok ezzel? :)
2013. nov. 7. 19:56
11/12 A kérdező kommentje:
Nagyon helyes kedves 10-es...:)
2013. nov. 13. 15:10
12/12 anonim válasza:
Igen a facebook sok párkapcsolatot tesz tönkre! A volt barátnőm akit nagyon szerettem, nagyon megbántott töbször is oktalanul! A szakítás után első volt neki hogy feltegye magát a facebook-ra.Én állnéven az ismerősei között vagyok, hogy tudjak minden infót róla. És ahogy csak tudjak keresztbe teszek neki, mert van több profilom is a facen. Így a buta közzétette az új párkapcsolatát, ami 1 hónapig tartott, mert én közbeavatkoztam. A srácnak üzentem több face profilból is. És hangsúllyozzom csak az igazat irtam ill. üzentem ilyenek hogy nagyon kétszínű stb.stb.Több se kellet a srácnak, hamar kidobta ennyi, a mai napig keresztbe teszek neki ahol csak tudok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!